Ferie i Thailand februar 2020

Den 25. februar 2020 rejser dette hold til Thailand . Det bliver så tur nummer 26 , som vi har lavet til Thailand , og vi har siden år 2005 lavet rejser for 150 personer ( mange af disse er dog gengangere ) . Vi har tilført rejsebranchen mere end 1.6 millioner kroner , og det slutter ikke her !!

Vi besøger denne gang Jomtien / Pattaya og bor på et 4-stjernet hotel i Pattaya lige over for stranden . Turen er beskrevet et andet sted her på bloggen . Der vil blive masser af tid til afslapning og der vil blive mulighed for at deltage i ture , som Lene og jeg booker hos tur-arrangører i Thailand , når vi er derude . Turene sammensættes efter de ønsker der måtte komme . Hvis du vil følge os på turen kan du tilmelde dig bloggen her . Vi forventer at opdatere bloggen hvèr dag under turen . Du kan se mere om hvordan du tilmelder dig bloggen ved at kigge i menu`en ” følg vores blog ” øverst længst til højre :mrgreen: .

Tilmelder du dig bloggen vil du få en mail , når vi laver en ny opdatering . Det var det vi havde tænkt os da vi lavede bloggen – nu må vi se om det fungerer 😳

Skal du have hjælp til at tilmelde dig bloggen – så kontakt os via kontakt formularen menuen øverst .

Tilmelder du dig selv – er du anonym . Vi kan ikke se hvem der er tilmeldt bloggen … og sådan skal det også være . Vi har valgt denne gang at lave en blog til vores opdateringer for ikke at fylde hele facebook og irritere alle dem der ikke gider se billeder fra Thailand . Her har du selv valgt det :mrgreen:

Vi er guider på turen !!

og ja – selvfølgelig fik vi hurtigt navnet ” Larsen Rejser ” , men vi sælger ikke rejser og vi har ingen ambition om at drive rejseselskab – selv om vi forlængst har købt domænet : www.larsenrejser.dk . Dette kommer nok aldrig i brug , men det ligger altså i skuffen 😆

Udover bloggen her – har vi også hjemmesiden : www.poullarsen.net som kan læses på 60 forskellige sprog og besøges af mellem 50 og 100 personer HVER DAG . På vores statistik kan vi se at 30% disse besøg kommer fra Thailand og det er sikkert turister der bruger siden når de er på ferie i Thailand . Mange andre bruger siden til information inden afrejsen .

På billedet herover kan du se antal besøgende pr. dag de sidste 7 dage .

På billedet her kan du se hvor vores besøgende ” over en periode på 7 dage ” kom fra . Hvis du kigger på de ” blå felter ” vil du se at vi kommer langt omkring !!

Og hvorfor sælger vi så ikke reklamer på vores hjemmeside ? ……. Vi er blevet kontaktet flere gange af firmaer – men har indtil videre sagt ” nej ” – men måske man skulle overveje dette igen 😎

Nåh – nu må vi hellere stoppe inden det bliver for teknisk 😉

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *