Tirsdag den 10. marts 2020

Dagens vejr i dag måtte absolut betyde strand . Med en temperatur , som er lovet op på 34 grader , ville det nok ikke være behageligt at være andre steder.

Efter morgenmaden gør vi os klar til at indtage vores faste pladser på stranden .

Der er helt perfekt på stranden i dag … vandet er lunkent og der er ingen bølger ….. Speedbådene ligger inde ved land og venter på job .

Vi kigger lige rundt .

Jens køber en vare af en sælger , bare for ar slippe af med ham igen ….. der er få turister i området pga “ corona “ og der er langt imellem handlerne …. det er svært for “ gamle sælgere “ at overleve .

Solen bager fra en skyfri himmel …

Frokosten bliver indtaget på den lille restaurant på hjørnet ved hotellet ….

Frokosten for 2 personer med drikkevarer er 352 bath = 77:50 d.kr.

En turist henvender sig til os , mens vi spiser frokost . Han siger at Lene ligner en fransk skuespiller . Han siger at den franske skuespiller dog var lavere end Lene , men at de havde de samme blå øjne som Lene har … det morede vi os lidt over :mrgreen:

Så nåede temperaturen sit højeste niveau på denne ferie – nemlig 34 grader .

En is-sælger kommer forbi og denne gang kunne vi ikke sige nej ….. varmen gjorde at vi alle MÅTTE have en is .

Det er blevet aften og vi mødes i receptionen på hotellet . Vi snakker lige kort om corona virussen derhjemme i Danmark . En fra holdet har ringet til hotlinen ved Sundhedsstyrelsen for at blive opdateret på hvad vi skal gøre , når vi om et par dage er tilbage i Danmark . Vi kan intet stille op så længe vi er her i Thailand . Vi hører intet om “ corona “ her i Thailand . Vi ser nogle thaiere og nogle turister gå med masker på . Men ellers er det ikke det store samtale emne her i landet . Thailand har , i skrivende stund , 53 smittede , mens Danmark har 252 smittede . Thailand har 69,1 millioner indbyggere og Danmark har 5,8 millioner indbyggere . Den måde man oplever det mest på her i landet , er at der er stor nedgang i turismen . Vi erkender at vi intet kan gøre nu og går ud for at spise til aften .

Vi spiser allesammen på en restaurant , ikke langt fra vores hotel .

Min aftensmad ….

Efter aftensmaden er der nogle der skal have købt de sidste ting , inden vi i morgen aften forlader hotellet …. vi tager over til “ Nightbasaren “ og går en tur der .

“ Længe leve den moderne teknik ….” Dorthe FaceTimer lige med et familiemedlem i Danmark og viser hende hvad vi kigger på lige nu …

Hovedgaden i Pattaya “ by night “

Jette køber lige en smoothie , inden vi hopper på en grisebil og kører over mod vores hotel ….

Vi stopper ved vores drinksbar og “ napper “ lige en drink inden vi går til ro .

Det var hvad jeg havde valgt at bringe opdagen i går .

I dag , den 11. Marts 2020 , er sidste dag i vores ferie … i aften klokken 20:00 ( lokal tid ) , vender vi snuden hjemover og vi lander torsdag morgen i København og skal derefter med tog til Nordjylland …… men mon ikke der kommer en enkelt opdatering mere :mrgreen:

Tak for at du kiggede med !!

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *