Lørdag den 7. marts 2020

En ny dag er startet og efter morgenmaden er der nogle der vil tage til stranden ude i Jomtien . Vi har nogle gange før boet på et hotel ude i Jomtien , med strand lige på den anden side af vejen og vi kender også mennesker i dette område , så turen går derud i dag . 

Vi finder en grisebil der vil køre os derud ….

Vi bliver straks genkendt af hende der har strandstolene herude og hun øjner lige en chance for tjene nogle penge . Hun troede nemlig at vi lige var kommet til Thailand og skulle være i 14 dage på hotellet lige overfor hvor hun havde strandstole . Men vi fortalte hende at vi boede inde i Pattaya denne gang .

Vandet er meget varmt her ved denne strand , men desværre er der også høje bølger . Og det er ikke godt for sådan en som mig der er “ bange for vand “ …. men nu er vi kommet herud og så må vi få det bedste ud af dagen :mrgreen:

Massagepigerne , som vi også kendte fra tidligere år hernede, kom også hurtigt hen til os og de “ overfalder “ straks Jens .

Så er alle “ på plads “ .

Massagepigerne i gang med Jens og Dorthe .

En sælger kommer forbi og Lene køber et par kjoler af hende…. 500 bath for 2 stk ( 110 kroner )

Sælgeren her , sælger Donuts og kager og han kommer altid i en vis fart , mens han råber : “ lækker , lækker from Becker “ …. også ham kender vi fra tidligere år her ved stranden .

Solen bager og temperaturen er 31 grader … fru Larsen er trukket ud i den direkte sol .

Det blev dog for meget og her er hun ude og blive kølet ned , hvis man kan dette i vand der er tæt på 30 grader .

Endnu en sælger er ankommet og Lene handler igen .

Ved frokost tid går Jens og jeg over til en lille grill som vi tidligere har navngivet “ Pølsevognen “ …. den har dig ændret sortiment og havde ikke længere den “ Tom Yom burger “ , som vi tidligere har fået på stedet …. men så må vi jo finde på noget andet .

Lene – Dorthe og Jette får mad leveret til stranden . Man kan bare bestille dette ved stranddamen … så kommer det , et eller andet sted fra , direkte her til stranden .

De voldsomme bølger og den “ kraftige vind “ lokker en surfer ud på vandet .

Vi forlader stranden og Jens siger “ pænt farvel “ til massagepigen her .

Vi spiser tidlig aftensmad på den “ danske restaurant “ og alle spiser smørebrød .

3 stk håndmadder .

Vi kører tilbage til hotellet og kommer i bad og lige bliver kølet af i vore værelser med aircon . Klokken 21 mødes vi lige kort og får en drinks sammen allesammen . Lene og jeg bliver “ hængende “ efter at de andre er gået tilbage til hotellet og udover en drink mere er vi også lige forbi MacDonalds og køber is her .

Det var hvad jeg havde valgt at bringe fra dagen i går …. tak for at du kiggede med .

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *