Lidt om os

Hvad skal du vide om os ?

Nu kom bloggen her så til at hedde ” Poul`s blog ” ……. men et eller andet skulle den jo hedde og da det jo udelukkende er mig der skriver og redigerer denne – så er det måske godt nok at den hedder sådan ? Men vi er selvfølgelig to personer bag de fleste af de ting der er skrevet om på siden , så lad os lige få disse to personer sat på plads .

Poul Larsen

Jeg vil her kort beskrive mig selv . Jeg har ” fremtiden bag mig ” som jeg ynder at sige . Jeg har hele mit liv nok levet et liv i det man vil kalde ” overhalingsbanen ” , men det har været et godt liv .Jeg har haft mange forskellige jobs i mit arbejdsliv – og allesammen har været ” lederjobs ” .

Jeg duer ikke til at arbejde ” under andre ” og har det bedst med at være ham der bestemmer . De sidste sytten år af mit arbejdsliv , har jeg drevet forretning i byen her hvor vi bor . Jeg vil ikke ” trætte jer med ” mit CV som er langt , det kan du finde på min Facebook side hvis du ønsker dette .

I 2015 gik jeg på efterløn og ville så forsøge at indhente noget af alt dette som jeg forsømte , da jeg var på arbejdsmarkedet , og det er jeg så godt i gang med nu .

Lene Villemoes Larsen

Jeg går på efterløn den 3. maj 2020 og håber derefter at vi kan rejse noget mere end vi gør i dag .

Jeg har i mange år arbejdet som social og sundhedshjælper i byen hvor vi bor . Der før arbejdede jeg i et firma , som havde ham som chef , som du kan læse om lige ovenover 😉

Vores store interesse

I år 2005 fik vi muligheden for at rejse til Thailand for første gang . Det blev en stor oplevelse for os . Thailand er ” smilets land ” og vi faldt omgående for den venlighed der er i landet , samt den flotte natur . Turen i år 2005 var ikke arrangeret af os selv , men vi fandt hurtigt ud af at dette kunne vi sagtens selv gøre . Så allerede året efter rejste vi alene to afsted til Thailand og denne rejse forløb uden problemer af nogen art . Efter hjemkomsten fortalte vi om vore oplevelser til venner og bekendte og hvad skete der så ❓ Tja …. de kom jo så og spurgte om de kunne komme med på næste tur til Thailand og inden vi havde ” set os om ” :mrgreen: , stod vi med et hold , som vi skulle være guider for . Dette greb om sig år efter år og på et tidspunkt rejste vi med 17 personer på et hold til Thailand – det hele arrangeret af Lene og jeg .

Navnet ” Larsen Rejser ” dukkede op

Vi rejste de efterfølgende år til Thailand …. først èn gang om året , men det blev hurtigt til to gange om året og da jeg jo hedder ” Larsen ” til efternavn …. fik jeg meget hurtigt navnet ” LARSEN REJSER ” tildelt . Det havde vi meget sjov ud af og bare for sjov , så skrev vi det flere steder på vores hjemmeside . Jeg vil da lige nævne at det aldrig har været vores ambition at drive rejseselskab . Vi fik en del henvendelser via vores hjemmeside fra folk der ønskede priser m.m. på rejser til Thailand , men vi måtte skuffe dem og fortælle dem at vi ikke drev rejseselskab og at det hele kun var for sjov .

I august 2019 havde vi vores tur nummer 25 til Thailand siden år 2005 😮 og mange har spurgt os om ikke snart vi bliver træt af dette ….. men her er svaret ” NEJ ” ….. vi har allerede bestilt den næste tur , som bliver den 25. februar 2020 .

Mange af dem der har rejst med os til Thailand igennem årene – har været med flere gange . Hvis man tæller alle personerne som første gangs rejsende – så har vi lavet ture for over 150 personer 😎 .

Fremtidsplaner

Når vi begge to er på efterløn – hvilket vi jo er i sommeren 2020 – så vil vi gerne prøve om det kan lade sig gøre at rejse lidt mere . Hvis vi altid har kufferten pakket og klar – er der mange afbudsrejse , som vi kan tage . Vi solgte vores hus i 2018 og valgte at flytte i lejlighed . Det der med at have en have der skulle passes og et hus der skulle vedligeholdes – det var ikke lige os . Vi ville ” stå frit ” og ville bare kunne ” låse døren bag os ” og være væk i ubestemt tid . Det har vi så muligheden for nu .

Det var kort om os og vi håber at der er nogle som har lyst til at følge os her på siden ……. ❗

Vi skal nok prøve at skrive nogle indlæg omkring vore rejser .

Facebook