Forsiden

Velkommen til forsiden af vores blog

Lene og jeg har i mange år haft en hjemmeside , hvor vi fortæller om vores rejser til Thailand og andre lande . Denne side indeholder også en masse gode råd og vejledninger om det at rejse til Thailand . En hjemmeside som tilsyneladende er en god side for dem , der planlægger at rejse til Thailand , eller bare gerne vil læse om vores oplevelser i dette fantastiske land .

Du kan finde Hjemmesiden i menuen øverst :mrgreen:

Hjemmesiden vil vi selvfølgelig beholde , men der er i mellemtiden opstået et større behov for at kunne kommunikere lidt mere hurtigt og direkte med vore læsere , derfor har har vi lavet denne blog .

Vi er lige begyndt på denne blog , og bloggen programmeres i et andet sprog end min hjemmeside , så derfor bør du måske nok lige have lidt tålmodighed . Ideen er at vi vil bruge denne blog til at fortælle lidt mere om aktuelle ting , såsom at når vi er i Thailand , vil vi dagligt opdatere bloggen her med billeder fra dagen i forvejen . Dette har vi tidligere brugt at gøre på Facebook , men det er jo ikke alle der gider læse om vores oplevelser på vores ferie . Så nu kan dem der har interesse for dette , finde alt dette på bloggen her og dem der ikke gider …. vil jo så ikke blive ” forstyrret ” 😎

Hvis du ønsker at følge vores blog – skal du her på forsiden trykke på knappen i højre hjørne som hedder : ” Follow Poul`s blog ” . Da det er første gang du er her , skal du klikke på “ create new account “ . Du indtaster din e-mail i feltet for dette og derefter et password som du selv bestemmer . Du vil herefter modtage en mail der bekræfter din tilmelding og en besked om at du følger bloggen .

Og vups 😮 !! ….du vil herefter få en mail når der kommer nyt på Bloggen 😉

Med venlig hilsen Lene og Poul Larsen

Herunder finder du de nyeste indlæg …. du vil også kunne finde disse i menu`erne øverst !!

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *